Personerne bag MDerma

MDerma er resultatet af et langvarigt samarbejde mellem hudlæge (MD) og biokemiker Uffe Koppelhus og DermaPharm A/S, der blandt andet står bag Derma serierne. Deres forenede viden og store erfaringsgrundlag er det, der har gjort MDerma muligt.

Uffe Koppelhus har grundet hans lange karriere som hudlæge og klinisk lektor en meget stor erfaring med at behandle tør og irriteret hud. Han har et indgåede kendskab til de besværlige forløb, de fleste går igennem, når de får konstateret atopisk hud eller meget tør og irriteret hud i forbindelse med anden hudlidelse.

DermaPharm har i næsten 40 år sat standarden for skånsomme produkter af høj kvalitet og må i dag ses som innovativ markedsleder. DermaPharm har vundet flere priser for rene, certificerede hudplejeprodukter.

 

Uffe Koppelhus
Klinisk lektor, afdelingslæge, cand.scient., (biokemi), ph.d.
 

Hvordan blev MDerma til?


Det er ikke rart at lede længe efter den bedste hudpleje, når huden har et stort behov for fugt og beskyttelse. Alligevel bliver de fleste forbrugere sendt på jagt i det uoverskuelige antal cremer og olier på markedet, når de får konstateret et behov for hudpleje. 

Det blev for meget for hudlæge og biokemiker Uffe Koppelhus, som fandt denne praksis for dyr og uhensigtsmæssig, og samtidigt oplevede, at forbrugerne ikke fik den optimale fugtpleje af huden.

Uffe Koppelhus gik derfor i gang med at opdele alle hudplejeprodukterne på markedet i et overskueligt system. De blev sorteret efter sammensætning, konsistens, smøreegenskaber og effekt. Ved den systematiske tilgang var det muligt at opdele de effektive cremer i et meget overskueligt antal kategorier, hvor hver enkelt kategoris egenskab og sammensætning blev markant og brugbar. Du kan læse om disse katogorier her. 

Resultatet af Uffe Koppelhus’ erfaring og research er hudplejeserien MDerma – en logisk og overskuelig serie af hudplejeprodukter. Hvert eneste produkt er udviklet til at være den optimale kombination af  få, aktive ingredienser, som alle har en dokumenteret effekt. MDerma er afprøvet af en række testpersoner med vidt forskellige hudtyper, og har vist sig at være meget effektive fugtplejemidler. Dermed er første del af målet nået for Uffe Koppelhus og DermaPharm. Men udviklingen af hudplejeprodukterne i MDerma-serien fortsætter, og nye produkter er allerede under udvikling.

Målet er ikke at udvikle én enkelt creme, som er den bedste til alle. Huden og dens behov for pleje er meget individuel, så hvert hudplejeprodukt fra MDerma er udviklet til at give den bedste hudpleje til en bestemt hudtilstand. Du kan se vores produkter ved at klikke her, og undersøge om ikke der er en eller flere cremer, som møder dit behov.

 

Til venstre hudlæge Uffe Koppelhus, i midten udviklingschef Lene Stougaard, til højre administrerende direktør Mikkel Egelund Jensen.
 

Til venstre hudlæge Uffe Koppelhus, til højre udviklinschef Lene Stougaard.