Certificeringer, der giver dig tryghed

Hos MDerma mener vi, at højeste kvalitet også betyder største tryghed. Derfor har vi lagt meget energi i at sikre at få vores produkter certificeret og mærket med henholdsvis Asthma Allergy Nordic og AllergyCertified. Hvilket er din garanti for at vores produkter ikke indeholder allergene stoffer.

At det har lykkedes os at få begge disse mærker på vores produkter, er vi meget stolte af. Det er faktisk ikke nemt, og har både krævet hårdt arbejde og megen viden. For effekten og følelsen af cremen skal bibeholdes på højeste niveau.

Asthma Allergy Nordic

Alle MDerma produkter er anbefalet af Asthma Allergy Nordic og bærer deres helt nye nordiske mærke.

Asthma Allergy Nordic er et samarbejde imellem astma og allergi organisationerne i Danmark, Norge og Sverige. 

Anbefalingen er et bevis på, at Asthma Allergy Nordic har gennemgået produktets ingrediensliste og vurderet, at produktet ikke indeholder allergene stoffer og derfor, ifølge den nyeste forskning, kun udgør en minimal risiko for udvikling af allergi.

Asthma Allergy Nordic mærket er din garanti for:

  • Minimal risiko for allergi
  • Ingredienslisten skal være godkendt af Asthma Allergy Nordic
  • Ingen farve
  • Ingen parfume
  • Ingen kendte allergene stoffer

Du kan læse meget mere om Asthma Allergy Nordic på deres hjemmeside: Asthma Allergy Nordic

Asthma Allergy Nordic

AllergyCertified

Størstedelen af MDermas produkter har også AllergyCertified mærket. AllergyCertified er et internationalt allergimærke, der certificerer kosmetiske produkter i hele verden.

AllergyCertified er grundlagt i Danmark. Målet er at certificere produkter over hele verden, så det bliver nemmere for forbrugerne at købe hudvenligt, uanset hvor de bor. Når du køber et produkt med AllergyCertified mærket, kan du være sikker på, at du køber et produkt, som ikke indeholder hormonforstyrrende stoffer. 

Kriterierne er udarbejdet af en toksikolog, der tjekker alle indholdsstoffer og koncentrationer af hvert enkelt produkt og sikrer, at det er så mildt og skånsomt for huden som overhovedet muligt. AllergyCertified tager urenheder, stabilisatorer og konserveringsmidler i den enkelte råvare med i vurderingen. 

Læs mere på allergycertified.com.

AllergyCertified